Logo Europese Unie

Eerste stap naar verduurzaming van jouw complex

Het aanbod van het VTCB

De vijf deelnemende gemeenten bieden aan VvE’s in hun gemeente een project aan om verduurzaming van hun gebouwen aan te wakkeren.

Naast het feit dat je met alle vragen kunt bellen of mailen, doen de gemeenten het volgende aanbod:

  • Gratis voorlichting
  • Gratis workshop                                   
  • Gratis advies of scan
  • Gratis VvE Campagnebox

De deelnemende VvE-beheerders kunnen enkele VvE’s begeleiden bij het implementeren van de VvE Campagnebox. Ook kunnen de VvE-beheerders hun VvE’s in contact brengen met de gemeente om in te stappen in het aanbod van het VTCB in de desbetreffende gemeente.

Volg ons programma in jouw gemeente

Dit mag je verwachten

Bij het zetten van de stappen die nodig zijn, mag je verwachten dat we goed bereikbaar zijn. Ook mag je deskundigheid verwachten op alle fronten: juridisch, bouwkundig, energetisch, financieel en natuurlijk op het proces.

Van het VTCB en de deelnemende partijen mag je verwachten dat je goede informatie krijgt en dat we je tijdig informeren van activiteiten en belangrijke feiten en gebeurtenissen. Het is daarvoor natuurlijk wel nodig dat we over jouw gegevens beschikken, anders kunnen we je niet bereiken.

Je mag van het VTCB ook verwachten dat we voorbeelden met je delen, zodat je kunt zien welke VvE stappen heeft gezet. Welke dat zijn en hoe die VvE dat tot stand heeft gebracht.

085 237 74 44 Bel voor advies