Helaas bieden we nog geen bijeenkomsten aan in jouw gemeente

Initiatief van 5 gemeenten in de provincie Noord Brabant

Het VvE Transitie Centrum Brabant is een initiatief van 5 gemeenten in de provincie Noord Brabant. Deze gemeenten (Tilburg, Eindhoven, Oosterhout, Waalwijk en Oss) doen de VvE’s in hun gemeente een aanbod omdat zij daarvoor financiering hebben.

Als uw gemeente niet tot deze 5 behoort, doen zij nu niet mee in het VTCB. Dat wil niet zeggen dat uw gemeente geen project heeft voor ondersteuning van VvE’s. Veel gemeenten hebben namelijk eigen initiatieven dus het kan geen kwaad om contact met uw gemeente op te nemen. Op internet vind je ook veel informatie over gemeentelijke projecten.


Meer weten?

Als je een bericht achterlaat op deze website via het contactformulier dan kunnen wij deze gegevens verzamelen en doorgeven aan uw gemeente dat er belangstelling bestaat voor ondersteuning. Jouw gemeente kan zich dan aansluiten bij het VTCB, mits daar voldoende belangstelling en geld voor is.

VvE Belang verzorgt landelijk voorlichting voor VvE’s, zeker ook over het onderwerp van de duurzaamheid. Via de website van VvE Belang vind je informatie over bijeenkomsten, cursussen en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van VvE Belang.

085 237 74 44 Bel voor advies