Kennis is essentieel in een verduurzamings-proces

In het kort

Je was bij de voorlichtingsbijeenkomst en hebt de korte introductie tot het verduurzamen van je VvE gekregen. Je bent klaar voor de volgende stap in het proces en wil nu graag als vervolg op de bijeenkomst, de gratis VTCB-cursus voor VvE's volgen. 

De gratis cursus VvE verduurzamen gaat dieper in op de onderwerpen die we al kort bij de voorlichtingsbijeenkomst besproken hebben. Want hoe ga je nu verder in het proces van het verduurzamen van je VvE en wat komt daar allemaal bij kijken? Tijdens de cursus leggen we het allemaal aan je uit.

  • Cursusdag 1: Juridische zaken
  • Cursusdag 2: Bouwkundige zaken
  • Cursusdag 3: Energetisch-procesmatige zaken

Na afloop van de drie cursusdagen VvE verduurzamen, krijg je een certificaat als bewijs van deelname overhandigd. Daarnaast krijg je natuurlijk ook de gratis VvE Campagnebox uitgereikt. Deze VvE Campagnebox is samengesteld door energieadviseurs van VvE Belang en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Met een praktisch stappenplan helpen we je op weg. Stap voor stap tonen we wat er vereist is in de route naar verduurzaming. In de VvE Campagnebox zijn overzichten, checklists en hulpmiddelen te vinden. Deze handleiding behandelt niet alleen technische en financiële aspecten, maar richt zich ook op het belang van samenwerking en de betrokkenheid binnen de VvE.

Wil je de VvE Campagnebox alvast eens bekijken? Klik dan hier om de online versie door te bladeren.

Dit mag je verwachten

Bij het zetten van de stappen die nodig zijn, mag je verwachten dat we goed bereikbaar zijn. Ook mag je deskundigheid verwachten op alle fronten: juridisch, bouwkundig, energetisch, financieel en natuurlijk op het proces.

Van het VTCB en de deelnemende partijen mag je verwachten dat je goede informatie krijgt en dat we je tijdig informeren van activiteiten en belangrijke feiten en gebeurtenissen. Het is daarvoor natuurlijk wel nodig dat we over jouw gegevens beschikken, anders kunnen we je niet bereiken.

Je mag van het VTCB ook verwachten dat we voorbeelden met je delen, zodat je kunt zien welke VvE stappen heeft gezet. Welke dat zijn en hoe die VvE dat tot stand heeft gebracht.

085 237 74 44 Bel voor advies