Eerste stap naar verduurzaming van jouw complex

Bel voor advies 085 237 74 44

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

De voorlichtingsbijeenkomsten van het VTCB

Een VvE verduurzamen is complex, dat weten we. We zetten graag samen met jou de eerste stap richting verduurzaming tijdens onze voorlichting VvE verduurzamen. Tijdens deze bijeenkomst praten we je in een sneltreinvaart bij over wat het VTCB voor jou kan betekenen in de route naar verduurzaming.

Kom naar onze voorlichtingsbijeenkomst over het verduurzamen van je appartement, georganiseerd door VTCB in samenwerking met jouw gemeente! Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je over de plannen van de gemeente om jouw appartement milieuvriendelijker te maken. Daarnaast vertellen we natuurlijk ook wat het VTCB hier voor jou in kan betekenen. We willen graag samen met jou de wereld een beetje groener maken.

Het is belangrijk om te weten wat wel en niet mag als je verduurzamingsstappen wilt zetten. Hierom geven we je ook een korte introductie over de regels en wetten die je moet kennen als je je appartement wilt verbeteren. 

Kortom, we willen je helpen begrijpen hoe je samen met het VTCB de weg richting het verduurzamen van jouw appartement kunt inslaan. Kom naar onze voorlichting VvE verduurzamen. Klik onderstaand op jouw gemeente om te zien of er een voorlichtingsbijeenkomst VvE verduurzamen gepland staat.

Wethouder Celik bij voorlichtingsbijeenkomst Gemeente Tilburg

Wethouder Celik bij de voorlichting VvE verduurzamen van Gemeente Tilburg.

Volg ons programma in jouw gemeente

Dit mag je verwachten

Bij het zetten van de stappen die nodig zijn, mag je verwachten dat we goed bereikbaar zijn. Ook mag je deskundigheid verwachten op alle fronten: juridisch, bouwkundig, energetisch, financieel en natuurlijk op het proces.

Van het VTCB en de deelnemende partijen mag je verwachten dat je goede informatie krijgt en dat we je tijdig informeren van activiteiten en belangrijke feiten en gebeurtenissen. Het is daarvoor natuurlijk wel nodig dat we over jouw gegevens beschikken, anders kunnen we je niet bereiken.

Je mag van het VTCB ook verwachten dat we voorbeelden met je delen, zodat je kunt zien welke VvE stappen heeft gezet. Welke dat zijn en hoe die VvE dat tot stand heeft gebracht.

085 237 74 44 Bel voor advies