Voorlichtings­bijeenkomst in Waalwijk

In het kort

Het traject van het VTCB start in de gemeente met een kennismaking en voorlichting. Voorlichting is belangrijk omdat we je op de hoogte willen brengen van de gemeentelijke plannen. Op die manier ben je voorbereid op hetgeen er de komende tijd op je afkomt. Daarnaast is het ook direct een goed moment om je kennis te laten maken met alle mogelijkheden op het gebied van verduurzaming. Zo geven we je een korte introductie in de juridische- en technische aspecten én duiken we in de energetisch-procesmatige aspecten. Bovendien nemen we je ook mee in wat de gemeente voor jou en je VvE kan betekenen. Kortom, we geven je in een korte tijd een goede indruk van wat je kunt verwachten als je de stap richting verduurzaming samen met het VTCB zet. 

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst leggen we uit hoe het VTCB-traject er uitziet binnen jouw gemeente en wat je van de gemeente en het VTCB kunt verwachten.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dat je de stap naar verduurzaming samen met ons wilt gaan zetten. We geven je na de bijeenkomst direct handvatten en nodigen je uit om deel te nemen aan de cursus. De module bestaat uit drie dagdelen waarbij deskundigen je verder meenemen in de juridische-, technische én energetisch-procesmatige aspecten.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor VvE’s uit Waalwijk die een uitnodiging hebben ontvangen van VTCB. Geen uitnodiging ontvangen of ben je lid van een VvE buiten Waalwijk? Klik dan hier

We hebben op dit moment geen nieuwe voorlichtingsbijeenkomst gepland staan. 

085 237 74 44 Bel voor advies