Logo Europese Unie

Voorlichtings­bijeenkomst in Waalwijk

In het kort

Het traject van het VTCB start in de gemeente met een kennismaking en voorlichting. Voorlichting is belangrijk omdat we je op de hoogte willen brengen van de gemeentelijke plannen. Op die manier ben je voorbereid op hetgeen er de komende tijd op je afkomt. Daarnaast is het ook direct een goed moment om je kennis te laten maken met alle mogelijkheden op het gebied van verduurzaming. Zo geven we je een korte introductie in de juridische- en technische aspecten én duiken we in de energetisch-procesmatige aspecten. Bovendien nemen we je ook mee in wat de gemeente voor jou en je VvE kan betekenen. Kortom, we geven je in een korte tijd een goede indruk van wat je kunt verwachten als je de stap richting verduurzaming samen met het VTCB zet. 

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst leggen we uit hoe het VTCB-traject er uitziet binnen jouw gemeente en wat je van de gemeente en het VTCB kunt verwachten.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dat je de stap naar verduurzaming samen met ons wilt gaan zetten. We geven je na de bijeenkomst direct handvatten en nodigen je uit om deel te nemen aan de cursus. De module bestaat uit drie dagdelen waarbij deskundigen je verder meenemen in de juridische-, technische én energetisch-procesmatige aspecten.

Programma

We maken het programma binnenkort bekend!

Voor wie?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor VvE’s uit Waalwijk die een uitnodiging hebben ontvangen van VTCB. Geen uitnodiging ontvangen of ben je lid van een VvE buiten Waalwijk? Klik dan hier

Aanmelden voorlichtingsbijeenkomst Waalwijk

We verwelkomen je graag tijdens onze voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 20 april. We zien je dan graag bij BaLaDe (Balade 1, Waalwijk) in de 'T erf en den deel ruimte!

"*" geeft vereiste velden aan

Over jouw VvE

Adres*

Jouw contactgegevens

Naam*
Let op: Als je met meerdere mensen van je VvE wilt komen, dan dienen zij zich aan te melden in een los aanmeldformulier. Extra aanmeldingen in het opmerkingenveld, kunnen wij niet als officiële aanmelding tellen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
085 237 74 44 Bel voor advies