Voorlichtings­bijeenkomst in Oosterhout

In het kort

Het traject van het VTCB start in de gemeente met een (digitale) kennismaking en voorlichting.

Voorlichting is belangrijk omdat we je kennis willen maken met de gemeentelijke plannen. Op die manier ben je voorbereid op hetgeen de komende tijd op je afkomt. Maar we laten je ook kennis maken met alle mogelijkheden van verduurzaming. Juridische actualiteiten zijn onmisbaar in het goed beheer van een VvE en VvE-beheerders komen ook aan het woord.

In deze voorlichtingsbijeenkomst leggen we uit hoe het traject er uitziet binnen het VTCB en wat je van jouw gemeente en het VTCB kunt verwachten.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dan je graag wil instappen in de volgende fase. Dat is een cursus van 3 dagdelen. Deskundigen gaan je dan voorbereiden op de stappen die je zou kunnen nemen, technisch en juridisch en natuurlijk in het zoeken en vinden van draagvlak binnen jouw VvE.

Vanwege Corona kan de voorlichting niet fysiek plaatsvinden, dus houden we de bijeenkomst digitaal. Hieronder kun je jezelf voor de voorlichting inschrijven. Aarzel niet en doe mee!

Het programma van (afgelopen) februari 2022

Bekijk hier de herhaling

Opening door wethouder Dhr. Marcel Willemsen
Toelichting op de plannen van de gemeente en de rol van het VTCB door Dhr. Piet Ackermans
Pauze
De kleine duurzaamheidsquiz
Voorbeelden van VvE’s die u voorgingen door een (energie)adviseur van VvE Belang
Wat kan de VvE-beheerder voor u betekenen? Rondetafel gesprek met 3 VvE-beheerders o.l.v. Kees Oomen, directeur VvE Belang
Pauze
Juridische actualiteiten voor VvE’s door mr. John Liewes (hoofd juridische zaken VvE Belang)
Aanbod van een gratis workshop en afsluiting

Voor wie?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor VvE’s uit Oosterhout die een uitnodiging hebben ontvangen van VTCB. Geen uitnodiging ontvangen of ben je lid van een VvE buiten Oosterhout? Klik dan hier

085 237 74 44 Bel voor advies