Gratis Cursus VvE Verduurzamen in Oosterhout: Stap voor Stap naar Duurzaamheid

2 november 2023

Het is weer zover; Er komt een nieuwe cursusronde ''VvE Verduurzamen'' aan voor gemeente Oosterhout! Op 20 november, 28 november en 13 december zal er weer een groep Oosterhoutse VvE-eigenaars naar het gemeentehuis komen om de cursusmiddagen bij te wonen. Heb jij jezelf al ingeschreven?

[Tekst gaat verder onder de foto]

De tweede cursusdag bij WoonWijzerWinkel IcDuBo in Rotterdam.

De cursus, is bedoeld om deelnemers te begeleiden in het proces van verduurzaming. Maar wat houdt dit proces eigenlijk in en waar moet je rekening mee houden? Deze vragen worden tijdens de cursus uitgebreid beantwoord.

Onze experts staan klaar om deelnemers te informeren over juridische, bouwkundige en energetische aspecten van verduurzaming. Niet alleen theoretische kennis komt aan bod, maar ook praktijkvoorbeelden worden besproken. Daarnaast krijgen deelnemers de kans om met andere VvE's in gesprek te gaan, waardoor ervaringen gedeeld kunnen worden.

Driedaagse cursus november - december 2023

Maandag 20 november 2023 van 13.00 tot 17.00u
Gemeentehuis Oosterhout - Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout

Dinsdag 28 november 2023 van 13.00 tot 17.00u (Vertrektijd eerder en n.t.b.)
Locatie ICDuBo Rotterdam - Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam

Woensdag 13 december 2023 van 13.00 tot 17.00u
Gemeentehuis Oosterhout - Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout

En na de cursusdagen dan?

Na de drie cursusdagen ontvangen de deelnemers een certificaat als bewijs van deelname. Omdat we de cursisten niet in het diepe willen laten springen na de cursus, reiken we hen de gratis VvE Campagnebox uit. Deze handige box, samengesteld door energieadviseurs van VvE Belang en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, bevat een praktisch stappenplan om de weg naar verduurzaming te vergemakkelijken. Overzichten, checklists en hulpmiddelen in de box behandelen niet alleen technische en financiële aspecten, maar benadrukken ook het belang van samenwerking en betrokkenheid binnen de VvE.

Kortom, de gratis cursus VvE verduurzamen is dé kans voor VvE's in Oosterhout om hun gebouwen toekomstbestendig te maken. Meld je aan, vergroot je kennis, en zet samen stappen naar een duurzamere leefomgeving! 

Jij komt toch ook?

De cursusmiddagen zijn op 20 november, 28 november en 13 december. Je kunt je aanmelden op deze pagina!

085 237 74 44 Bel voor advies