Financiële ondersteuning – Neem contact op met het VTCB voor hulp!

18 juli 2023

Het verduurzamen van je complex is belangrijk, maar je moet daardoor natuurlijk niet in betalingsproblemen komen. Zit jij in zo’n situatie waarin je niet goed weet wat te doen? Weet dat het VTCB en jouw gemeente er zijn om je te ondersteunen en met je mee te denken!

[Tekst gaat verder onder de foto]

De gemeente ondersteunt je in je financiële zorgen

Jouw gemeente denkt met je mee in je financiële zorgen.

Ondersteuning voor eigenaars

Het verduurzamen van je VvE is belangrijk, maar je persoonlijke situatie moet ook aandacht krijgen. Je wilt niet in betalingsproblemen komen terwijl je met alle goede bedoelingen probeert te verduurzamen. Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden, waardoor de gemeente jou kan ondersteunen in je kosten. De gemeente heeft bijvoorbeeld gelden beschikbaar, maar er kan ook gekeken worden naar een ondersteuning via het Warmtefonds. Deze regelingen kunnen je helpen de kosten van verduurzaming te dragen.

Vertrouwelijk en betrokken

We begrijpen dat het lastig kan zijn om hulp te vragen. Het is ook begrijpelijk dat het moeilijk kan zijn om tijdens de vergadering van de VvE openlijk aan te geven dat je financiële steun nodig hebt. Weet dat er vertrouwelijke manieren zijn om dit te bespreken en dat wij je hier graag bij helpen. We vragen je daarom om contact op te nemen met het VTCB voor ondersteuning. Wanneer je een aanvraag doet voor financiële ondersteuning om je VvE te verduurzamen, blijft deze aanvraag privé en vertrouwelijk. We behandelen je verzoek discreet en er zal geen persoonlijke informatie gedeeld worden met anderen zonder jouw toestemming. Wij zorgen op onze beurt dat je in contact komt met de desbetreffende contactpersoon binnen jouw gemeente die jou persoonlijk verder kan helpen. Het doel is om je te helpen bij het realiseren van duurzame maatregelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je privacy.

Neem contact op met jouw gemeente

Heb je moeite met het meebetalen aan verduurzaming? Neem contact op met het VTCB om te informeren welke mogelijkheden er zijn. Wij kunnen je meer informatie geven over de beschikbare subsidies en leningen of brengen je in contact met de juiste contactpersoon binnen de gemeente. Zo kun je zonder financiële zorgen, werken aan een duurzamere toekomst voor je VvE.

Contact

Tel: 085 237 74 44

Mail: Info@vtcb.nl

085 237 74 44 Bel voor advies