Het VTCB bij de VvE Belang-voorlichtingsbijeenkomsten in ‘s-Hertogenbosch

26 september 2023

De bijeenkomsten waren een succes! Met circa 1200 aanwezigen op de bijeenkomsten, hebben we ook veel enthousiaste nieuwe én bekende Brabantse VvE-bestuurders en -eigenaars op de VTCB stand mogen ontvangen. De inspirerende positieve houding van de gasten doet vermoeden dat er in de komende jaren meer VvE’s in Brabant groen zullen kleuren. Daarnaast had wethouder Van der Geld van gemeente 's-Hertogenbosch ook een belangrijke mededeling tijdens de opening van de bijeenkomst!

[Tekst gaat verder onder de foto]

Kees Oomen tijdens de VvE Belang Voorlichtingsbijeenkomsten in 's-Hertogenbosch.

Samen verduurzamen

Tijdens de VvE Belang Voorlichtingsbijeenkomsten op 25 en 26 september, bemande het VTCB een stand. We hebben hier tijdens deze dagen veel enthousiaste VvE-beheerders en eigenaars mogen ontvangen en spreken. De inspirerende positieve houding van de gasten doet vermoeden dat er in de komende jaren veel VvE’s in Brabant groener zullen kleuren. Een veel gestelde vraag was dan ook telkens ‘’doet onze gemeente al mee met het VTCB?’’ Veel aanwezigen gaven aan ons graag te ondersteunen in het overtuigen van hun eigen gemeente. Een mooi iets, want samen bereiken we écht meer!

Naast de VvE-beheerders en -eigenaars uit Brabantse gemeenten die nog niet aangesloten zijn bij het VTCB, hebben ook veel beheerders en eigenaars uit de huidige VTCB gemeenten de stand bezocht. De VTCB-partners uit gemeente Tilburg, Eindhoven, Oss en Waalwijk, hebben deze gasten met veel plezier ontvangen. Mensen die we eerder al in de VTCB-cursusrondes hebben gezien, kwamen nu ook weer even langs op de stand voor een praatje. Goed om te horen hoe zij er nu na de VTCB-cursusronde en het ontvangen van de VvE Campagnebox voor staan met het verduurzamen van hun VvE.

Wethouder Mike van der Geld over de aankondiging van 's-Hertogenbosch als VTCB-partner in 2024.

Een duurzame stap vooruit voor ’s-Hertogenbosch

In een tijd waarin energie-efficiëntie, klimaatverandering en duurzaamheid centraal staan, heeft Gemeente 's-Hertogenbosch een belangrijke aankondiging gedaan tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten. Wethouder van der Geld maakte tijdens de opening van de bijeenkomst bekend dat de stad in 2024 zal aansluiten bij het VvE Transitie Centrum Brabant. Een mooie ontwikkeling voor zowel 's-Hertogenbosch als de bredere regio Noord-Brabant.

De aankondiging van Gemeente 's-Hertogenbosch om zich aan te sluiten bij het VvE Transitie Centrum Brabant is een veelbelovende stap in de richting van een groenere en duurzamere toekomst. Het zal niet alleen leiden tot lagere energierekeningen en verbeterde woonomstandigheden voor inwoners van VvE's, maar zal ook bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het versterken van de veerkracht van de stad tegen de gevolgen van klimaatverandering.

We hebben veel enthousiaste VvE-bestuurders mogen ontvangen op onze VTCB-stand.

Nieuwe Brabantse gemeenten in het VTCB

Werk jij bij een Brabantse gemeente en kun je wel wat ondersteuning gebruiken in de portefeuille verduurzamen? Neem dan contact met ons op via 085 237 74 44 of info@vtcb.nl

Doet jouw Brabantse gemeente nog niet mee met het VTCB?

Wil jij verduurzamen met het VTCB, maar doet jouw gemeente nog niet mee? Laat het ons weten! We sturen je een gratis online communicatiepakketje toe, waarin we je laten zien hoe je het VTCB bij jouw gemeente onder de aandacht brengt. Neem contact met ons op via 085 237 74 44 of info@vtcb.nl

085 237 74 44 Bel voor advies