Hulp voor VvE’s bij het verduurzamen

15 maart 2022

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) krijgen begeleiding bij het verduurzamen van hun appartementencomplex. Tijdens informatiebijeenkomsten krijgen ze tips over mogelijke maatregelen, subsidies, juridische en bouwkundige zaken en over beheer. Ook kunnen de VvE’s tijdens de bijeenkomsten kennis met elkaar delen. Zo worden zij op weg geholpen om zelf aan de slag te gaan met het verduurzamen van hun wooncomplex.

Subsidie

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van OPZuid en de EU. OPZuid is een subsidieprogramma voor Zuid-Nederland.

Het VvE Transitiecentrum Brabant opgezet is het centrale loket in de provincie Noord-Brabant waar VvE’s terecht kunnen met al hun vragen. Zij krijgen ondersteuning met een voorlichtingscursus, advies en begeleiding.

De samenwerkingspartners zijn: VvE Belang, de gemeenten Eindhoven, Waalwijk, Oss, Oosterhout en Tilburg, en 3 VvE beheerkantoren: VP&A Groep,  VB&T VvE diensten en Clijbedi.

Wil je meer informatie over de werkzaamheden van het VvE Transitie Centrum Brabant, lees het interview met de projectmanagers, bel: 085-23 77 444 of kijk op de VTCB pagina van de gemeente Tilburg via onderstaande knop

085 237 74 44 Bel voor advies