Staat de datum al in jouw agenda? Op 13 september vindt de aftrap van VvE013 plaats!

21 augustus 2023

VvE013 is een zelfstandig platform dat VvE-bestuurders en appartementseigenaars in Tilburg samenbrengt. De gedeelde missie: duurzaamheid stimuleren en kennis delen. ''Door gezamenlijke inspanningen willen we proberen om samen de stap richting de verduurzaming van de Tilburgse VvE's te zetten.'' Op 13 september a.s. is de aftrap van dit avontuur!

[Tekst gaat verder onder de foto]

In een tijd waarin duurzaamheid cruciaal is, nodigt VvE013 alle VvE-bestuurders en appartementseigenaars in Tilburg uit om deel te nemen aan een nieuw initiatief. VvE013 is benieuwd naar jouw knelpunten bij verduurzaming. Vul je voor hen de enquete in? Klik hier om de enquete te openen.

Samen Sterker

Het is nog even goed aftasten voor de ontwikkelaars van het VvE013-platform wat precies de behoeften van de Tilburgse VvE's zijn. Wel wordt er alles aan gedaan om nu al zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten aan deze behoeften. Door kennis te delen en samen te werken, kunnen VvE's samen aan de slag om bijvoorbeeld inkoopvoordelen te benutten, duurzaamheidsprojecten op te zetten en mogelijk collectief onderhoud te organiseren. Dit kan niet alleen resulteren in kostenbesparingen, maar kan ook de kwaliteit van de VvE's verhogem.

Noteer 13 september 2023 in je Agenda!

De officiële aftrap van het VvE013 platform staat gepland op 13 september 2023. Op deze avond wordt uitvoerig besproken hoe het platform eruit zal komen te zien en hoe jij er als VvE-bestuurder of appartementseigenaar van kunt profiteren.

Naar een duurzamere toekomst

Het VvE013-platform biedt een waardevolle ‘gereedschapskist’ voor Tilburgse VvE’s en eigenaars om de uitdagingen aan te gaan, kennis te vergroten, kosten te verlagen en duurzaamheidsdoelen te bereiken. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, creëren we een gemeenschap die streeft naar een betere toekomst voor onze VvE's.

Het VvE013-team kijkt uit naar de aftrap op 13 september 2023 en hoopt je daar te mogen verwelkomen. Samen zetten we stappen richting een groenere toekomst!

VvE013 is benieuwd naar jouw knelpunten bij verduurzaming. Vul je voor hen de enquete in? Klik hier om de enquete te openen.

085 237 74 44 Bel voor advies