Tilburgs platform VvE013: Samen verduurzamen voor een groenere toekomst!

16 mei 2023

Tilburgse VvE's die eerder meededen aan onze VTCB-cursus: Save the date 13-09-2023! Samen vormen we een zelfstandig netwerk voor VvE-bestuurders en VvE-eigenaars (die eerder mee hebben gedaan aan de VTCB-cursus), waarin kennis en ervaringen gedeeld worden. Hierdoor hoef je niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden, maar kun je samen met andere VvE’s aan de slag. We zien je graag op 13-09-2023 bij de aftrap!

[Tekst gaat verder onder de foto]

Samen in gesprek over het verduurzamen van de VvE.

Hoe het platform er precies uit gaat zien, dat wordt momenteel nog besproken. VvE013 wil namelijk zo goed mogelijk aansluiten op de behoefte die er speelt binnen de VvE’s, zodat het platform écht van nut is. In ieder geval willen ze kennisdelen en samenwerken tussen de Tilburgse VvE’s stimuleren. Door krachten te bundelen, wordt de deur naar waardevolle connecties en mogelijke samenwerkingen geopend. Hierdoor kunnen VvE's bijvoorbeeld gezamenlijke inkoopregelingen opzetten, collectieve duurzaamheidsprojecten starten of gezamenlijke onderhoudswerkzaamheden organiseren. Dit kan leiden tot kostenbesparingen en een verbeterde kwaliteit van de VvE.

Oud VTCB cursisten: save the date 13-09-2023!

Het VvE013 platform zal eind dit jaar gelanceerd worden, daarom wordt je alvast van harte uitgenodigd om de datum van 13-09-2023 in je agenda te noteren. Tijdens deze avond wordt uitgebreid vertelt hoe het platform VvE013 eruit zal gaan zien en hoe je er gebruik van kunt maken.

Al met al zal het een waardevol hulpmiddel bieden voor Tilburgse VvE-eigenaars om de uitdagingen van VvE’s aan te pakken, kennis te vergroten, kosten te verlagen en duurzaamheidsdoelen te bereiken. Het creëert een gemeenschap waarin VvE-eigenaars elkaar ondersteunen en samen streven naar een betere toekomst voor hun VvE's.

Het team van het VvE013 platform ziet je graag op 13-09-2023 tijdens de aftrap!

085 237 74 44 Bel voor advies