VTCB aanwezig op VvE Belang-voorlichtingsbijeenkomsten in Den Bosch

21 augustus 2023

Heb jij je aangemeld voor de VvE Belang Voorlichtingsbijeenkomsten? Ontmoet ons (opnieuw) op de VTCB-stand op 25 en 26 september in Den Bosch. Onze VTCB gemeenten en vertegenwoordigers kijken er naar uit om je kennis te laten maken met de stappen die je samen het het VTCB kunt zetten richting het verduurzamen van je VvE. Tot dan!

[Tekst gaat verder onder de foto]

Je herkent onze VTCB-partners en vertegenwoordigers aan hun ''VTCB badge''.

Goed nieuws voor VvE's uit de deelnemende gemeenten in Brabant! Het is tijd om het Brabantse hart te laten kloppen, want het VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB) zal met haar vertegenwoordigers op maandag 25 en dinsdag 26 september aanwezig zijn op de komende VvE Belang-voorlichtingsbijeenkomsten in Den Bosch. Spreek met de VTCB partnergemeenten (Tilburg, Eindhoven, Oosterhout, Waalwijk en Oss) en vertegenwoordigers en ontdek wat het VTCB voor jouw VvE kan betekenen. Woon jij in een andere Brabantse gemeente, maar ben je gewoon benieuwd naar het VTCB? Natuurlijk nodigen we je ook dan van harte uit voor een kennismaking!

Je herkent onze VTCB partners aan hun ''VTCB-badge''.

In gesprek met het VTCB!

Ga met ons in gesprek en ontdek hoe het VTCB jouw VvE kan ondersteunen in de stappen naar verduurzaming. Het appartementsrecht is complex. Verduurzamen is een proces waar verschillende disciplines aan de orde komen. Samen beslissen is een uitdaging! Op de hoogte blijven is daarom essentieel. Net als iemand die je helpt en adviseert. Wij vertellen je graag hoe het VTCB je kan ondersteunen en welke stappen je daarvoor moet zetten.

Er is ruim tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Aan het begin van de dag krijg je namelijk meteen de mogelijkheid om de informatiebeurs te bezoeken (09:00 uur tot 10:30 uur). Hier zullen wij met onze VTCB stand te vinden zijn. Ook kun je tijdens de lunchpauze (11:45 uur tot 13:15 uur) en de middagpauze (14:15 uur tot 15:30 uur) bij onze stand op de informatiebeurs terecht voor een kennismaking.

De bijeenkomst

Het programma van de voorlichtingsbijeenkomsten biedt een dag vol waardevolle inzichten en kennisuitwisseling. De ochtend begint met een plenaire bijeenkomst waarin Kees Oomen, directeur van VvE Belang en projectleider VTCB, iedereen bijpraat over de recente ontwikkelingen binnen het VvE-domein. Nieuwe wet- en regelgeving, subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden komen aan bod, net zoals actualiteiten op het gebied van energie en duurzaamheid. Na afloop van deze sessies ben je weer helemaal op de hoogte van de belangrijke actualiteiten!

Kees Oomen (Directeur VvE Belang & Projectmanager VTCB) tijdens de VvE Voorlichtingsbijeenkomsten.

Leerzame workshops

Na een smakelijke lunch kun je deelnemen aan diverse workshops en presentaties. Tijdens de eerste workshopronde leer je meer over duurzame oplossingen voor VvE's, zoals warmtepompen en het verminderen van gasverbruik. Juridische actualiteiten en handvatten voor succesvolle subsidie- en financieringsaanvragen worden ook behandeld. Daarmee krijg je veel informatie voor het beheer van je VvE.

Na de middagpauze volgt de tweede workshopronde, met onderwerpen als goed opdrachtgeverschap, aanpak van overlast in de VvE en diepgaande kennis over laadpunten voor elektrische voertuigen. Experts staan klaar om je te voorzien van praktische tips en inzichten die direct toepasbaar zijn op jouw VvE-beheer. Het programma wordt afgesloten met een gezellige borrel met bitterballen. 

Het VTCB-team zal de hele dag beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het verduurzamen van je VvE met ondersteuning van het VTCB. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te helpen jouw VvE naar een hoger niveau te tillen. Samen werken we aan een energiezuinig en toekomstbestendig Brabant! 

085 237 74 44 Bel voor advies