VvE voorlichtingsbijeenkomst in Eindhoven

16 oktober 2023

Kom naar de bijeenkomst en ontdek hoe je energie kunt besparen in je appartementencomplex. Leer meer over financiële hulp en deel ervaringen met mede-eigenaars. Deze bijeenkomst is bedoeld voor bewoners, bestuurders en beheerders van VvE’s in Best, Geldrop-Mierlo, Eindhoven en Veldhoven.

[Tekst gaat verder onder de foto]

Gemeente Eindhoven vanuit de lucht gezien!

~ Vanwege de grote belangstelling is de voorlichtingsbijeenkomst vol. Schrijf je in voor de wachtlijst. We mailen je als er een plek vrij komt. Ook houden we je op de hoogte van een eventuele volgende voorlichtingsbijeenkomst. ~

De middag staat in het teken van informeren en ontmoeten. Na de opening door wethouder Rik Thijs (Energie en Vergroening) nemen experts je mee in onderwerpen die belangrijk zijn bij het verduurzamen van je VvE. Denk bijvoorbeeld aan technische mogelijkheden, besluitvorming (de meerderheid van eigenaren beslist) en financiering. Daarnaast is ook een Endhovense VvE uitgenodigd om te komen vertellen over hun ervaringen met het verduurzamen. Uiteraard is er na de presentaties, tijdens de borrel voldoende gelegenheid om met andere VvE-eigenaars, bestuurders en beheerders in gesprek te gaan. Gebruik dit moment om ideeën uit wisselen en van elkaar te leren. Aanmelden kan je op deze pagina.

Voor wie is de bijeenkomst?

Deze bijeenkomst is bedoel voor bestuurders of beheerders van VvE’s in Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Best en Veldhoven. Ben je geen bestuurder, maar ben je wel geïnteresseerd? Ook dan ben je van harte welkom.

Wanneer is de voorlichtingsbijeenkomst?

📅 16 november 2023

🕧 15.45 tot 19.00 uur

📍 Skybar van Microlab - Kastanjelaan 400 5616LZ Eindhoven

Het programma

15.45 uur - Start bijeenkomst

Wethouder Rik Thijs – opening

Wouter van den Acker – PKW Delft – technische mogelijkheden voor VvE’s

Eindhovense VvE – ervaringen met verduurzamen

Fiona Hamberg – Warmtefonds – financiering voor VvE’s                                                                                                  

17.30 uur – Einde informatiebijeenkomst

17.30 uur tot 19.00 uur - Borrel

Aanmelden

Jij komt toch ook naar de bijeenkomst? Aanmelden kan op de pagina waarop je terechtkomt door hier te klikken!

085 237 74 44 Bel voor advies