Terugkomdag in Eindhoven

In het kort

Tijdens de Terugkomdag willen we vooral met elkaar aan de slag gaan. Natuurlijk voorzien we je ook kort van relevante actualiteiten, maar het is vooral belangrijk dat we met elkaar de handen uit de mouwen steken tijdens deze dag. Ook vinden we het belangrijk dat jullie aan het woord komen. Het mooie van het VTCB is namelijk dat je niet iedere keer opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Van elkaars trajecten leren is daarom erg belangrijk. 

We gaan in groepen met elkaar aan de slag. We delen de aanwezigen in op basis van de stap waar zij op het moment van de cursusdag staan. Vervolgens gaat deze groep gezamenlijk aan de slag met een passende opdracht. 

Na het inhoudelijke programma is er ruim de tijd om met een bouwkundige, jurist, taxateur en iemand van de gemeente in gesprek te gaan. We moedigen het daarnaast ook vooral aan om met elkaar in gesprek te gaan en tips uit te willen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor oud VTCB-cursisten uit gemeente Eindhoven.

Wanneer?

We hebben op dit moment geen terugkomdag gepland staan. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe berichten. 

Na de terugkomdag; De regisseur

Heb je de cursus gevolgd, heb je de oriëntatiescan ontvangen en ben je bij de terugkomdag geweest? Dan kun je in aanmerking komen voor de regisseur. De regisseur is een laagdrempelige gesprekspartner. Een verbinder en een aanjager. We gaan van informatie ophalen en van denken naar doen. Na voorlichting, cursus en oriëntatiescan ga je om tafel samen met de regisseur om te kijken waar jouw VvE op dat moment staat en wat je nodig hebt richting de ALV.

Je kunt jouw VvE hier aanmelden voor de regisseur.

 

085 237 74 44 Bel voor advies