Voorlichtings­bijeenkomst in Eindhoven

Voor wie?

In het kort

Het traject van het VTCB start in de gemeente met een kennismaking en voorlichting. Voorlichting is belangrijk omdat we je kennis willen maken met de gemeentelijke plannen. Op die manier ben je voorbereid op hetgeen de komende tijd op je afkomt. In deze voorlichtingsbijeenkomst leggen we uit hoe het traject er uitziet binnen het VTCB en wat je van jouw gemeente en het VTCB kunt verwachten.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dat je graag met ons door wilt naar de volgende fase. Deze volgende fase bestaat uit een cursus van 3 dagdelen. Tijdens deze cursusdagen bereiden tal van deskundigen je voor op de stappen die je zou kunnen nemen voor het verduurzamen van je VvE. Je krijgt handvatten op technisch en juridisch vlak én natuurlijk in het zoeken en vinden van draagvlak binnen jouw VvE.

Meer weten over de cursusdagen? Klik hier.

Voor wie is de bijeenkomst?

Kom naar de informatiemarkt en laat je informeren over energiebesparende maatregelen en financiële constructies óf neem deel aan een van de cursussen. Deze bijeenkomst is bedoel voor bestuurders of beheerders van VvE’s in Eindhoven of omliggende gemeentes. Ben je geen bestuurder, maar ben je wel geïnteresseerd? Ook dan ben je van harte welkom.

Wanneer is de volgende voorlichtingsbijeenkomst?

Er staat op dit moment geen volgende voorlichtingsbijeenkomst gepland. Houd deze pagina in de gaten voor updates!

085 237 74 44 Bel voor advies