Voorlichtings­bijeenkomst in Eindhoven

Voor wie?

In het kort

Het traject van het VTCB start in de gemeente met een kennismaking en voorlichting. Voorlichting is belangrijk omdat we je kennis willen maken met de gemeentelijke plannen. Op die manier ben je voorbereid op hetgeen de komende tijd op je afkomt. In deze voorlichtingsbijeenkomst leggen we uit hoe het traject er uitziet binnen het VTCB en wat je van jouw gemeente en het VTCB kunt verwachten.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dat je graag met ons door wilt naar de volgende fase. Deze volgende fase bestaat uit een cursus van 3 dagdelen. Tijdens deze cursusdagen bereiden tal van deskundigen je voor op de stappen die je zou kunnen nemen voor het verduurzamen van je VvE. Je krijgt handvatten op technisch en juridisch vlak én natuurlijk in het zoeken en vinden van draagvlak binnen jouw VvE.

Meer weten over de cursusdagen? Klik hier.

Voor wie is de bijeenkomst?

Kom naar één van de voorlichtingsbijeenkomsten en laat je informeren over Tips & Valkuilen bij verduurzaming  (26 augustus).

In de presentatie ‘Tips & valkuilen’ bespreken wij in het kort de aanleiding van de warmtetransitie, het belang van isoleren, verduurzamen en de daarbij horende valkuilen. Daarnaast bespreken we hoe cruciaal het maken van een goed plan en het creëren van draagkracht binnen de VvE is. Ook de financiële impact, subsidies en financieringsmogelijkheden komen aan bod.

Wanneer is de volgende voorlichtingsbijeenkomst?

Voorlichtingsbijeenkomst 'Tips en valkuilen'

📍 De locatie zal in gemeente Eindhoven zijn. De precieze locatie hoor je later.

📅 26 augustus 2024

⏱️ 19:30 - 21:30 uur

Voorlichtingsbijeenkomst Tips & Valkuilen (26 augustus) 2024

LET OP: Dit formulier is voor de aanmeldingen voor de voorlichtingsbijeenkomst Tips & Valkuilen op 26 augustus 2024.

"*" geeft vereiste velden aan

Eindhoven

Over jouw VvE

Adres*

Jouw contactgegevens

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
085 237 74 44 Bel voor advies