Voorlichtings­bijeenkomst Roosendaal

In het kort

Het traject van het VTCB start in de gemeente Roosendaal met een kennismaking en voorlichting. Voorlichting is belangrijk omdat we je kennis willen laten maken met de gemeentelijke plannen. Op die manier ben je voorbereid op hetgeen de komende tijd op je afkomt. In deze voorlichtingsbijeenkomst starten we met ‘’Tips & valkuilen bij verduurzaming’’ op 22 april. Tijdens deze avond bespreken wij in het kort de aanleiding van de warmtetransitie, het belang van isoleren, verduurzamen en de daarbij horende valkuilen. Het maken van een goed plan en het creëren van draagkracht binnen de VvE. Ook de financiële impact, subsidies en financieringsmogelijkheden komen aan bod.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dat je graag met ons door wilt naar de volgende fase. Deze volgende fase bestaat uit een cursus van 3 dagdelen. Tijdens deze cursusdagen bereiden onze deskundigen je voor op de stappen die je zou kunnen nemen voor het verduurzamen van je VvE. Je krijgt handvatten op technisch en juridisch vlak én natuurlijk in het zoeken en vinden van draagvlak binnen jouw VvE.

Meer weten over de cursusdagen? Klik hier.

Locatie, datum en tijd

📍 Huis van Roosendaal: Stadserf 1 Roosendaal. Ruimte 37.

📅 22 april 2024 

⏱️ 19:30 - 21:30 uur

Voor wie is de bijeenkomst?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor VvE’s uit Gemeente Roosendaal.

Aanmelden voorlichtingsbijeenkomst 22 april

LET OP: Je schrijft jezelf nu in voor de wachtlijst voor de voorlichtingsbijeenkomst van gemeente Roosendaal.

"*" geeft vereiste velden aan

Over jouw VvE

Adres*

Jouw contactgegevens

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorlichtingsbijeenkomst bijgewoond, maar hoe nu verder?

Goed dat je bij de voorlichtingsbijeenkomst bent geweest! We nodigen je uit om nu mee te doen aan de cursusdagen. Tijdens deze cursusdagen nemen we je verder mee in de wereld van het verduurzamen van je VvE. Waar we tijdens de bijeenkomst kort hebben gesproken over de juridische, bouwkundige en energetisch-procesmatige aspecten, gaan we hier tijdens de cursus verder op in. Daarnaast is er ook ruimte om met andere VvE-eigenaars in gesprek te gaan én kun je jouw vragen stellen aan onze experts. Klik hier om meer te lezen over de cursussen en om je aan te melden.
 

085 237 74 44 Bel voor advies