Voorlichtings­bijeenkomst 's-Hertogenbosch

In het kort

We trappen de aanpak van het VTCB af met de voorlichtingsbijeenkomst. In een sneltreinvaart nemen we je mee door de twee voorlichtingsbijeenkomsten ''Tips & Valkuilen'' en ''Zonnepanelen op VvE-daken''.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst ''Tips & Valkuilen'' bespreken wij in het kort de aanleiding van de warmtetransitie, het belang van isoleren, verduurzamen en de daarbij horende valkuilen. Daarnaast bespreken we hoe cruciaal het maken van een goed plan en het creëren van draagkracht binnen de VvE is. Ook de financiële impact, subsidies en financieringsmogelijkheden komen aan bod.

Ontdek de kracht van zonne-energie op VvE-daken tijdens onze boeiende presentatie 'Zonnepanelen op VvE-daken'. Raak geïnspireerd door de concrete handvatten die we bieden en door de voorbeeldberekeningen die we delen. Daarnaast vertellen we ook over subsidieregelingen, waaronder de SCE-regeling.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichtingen en dat je graag met ons door wil naar de volgende fase. Deze volgende fase bestaat uit een cursus van drie dagdelen. Tijdens deze cursusdagen bereiden onze deskundigen je voor op de stappen die je zou kunnen nemen voor het verduurzamen van je VvE. Je krijgt handvatten op technisch en juridisch vlak én natuurlijk in het zoeken en vinden van draagvlak binnen jouw VvE. Aan het einde van de derde cursusdag ontvang je van ons een certificaat als bewijs van deelname en krijg je de VvE Campagnebox overhandigd. Ook nodigen we je uit voor de volgende stap in het verduurzamingsproces. 

Meer weten over de cursusdagen? Klik hier.

Voor wie is de bijeenkomst?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor VvE’s uit Gemeente 's-Hertogenbosch.

Wanneer is de volgende voorlichtingsbijeenkomst?

Tips & Valkuilen bij verduurzaming

📍 We laten je op een later moment per mail weten waar je wordt verwacht

📅 9 september 2024 

⏱️ 19:30 - 21:30 uur

 

Zonnepanelen op VvE-daken

📍 We laten je op een later moment per mail weten waar je wordt verwacht

📅 25 september 2024 

⏱️ 19:30 - 21:30 uur

Voorlichtingsbijeenkomsten - Gemeente 's-Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

's-Hertogenbosch

Over jouw VvE

Adres*

Jouw contactgegevens

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorlichtingsbijeenkomst bijgewoond, maar hoe nu verder?

Goed dat je bij de voorlichtingsbijeenkomst bent geweest! We nodigen je uit om nu mee te doen aan de cursusdagen. Tijdens deze cursusdagen nemen we je verder mee in de wereld van het verduurzamen van je VvE. Waar we tijdens de bijeenkomst kort hebben gesproken over de juridische, bouwkundige en energetisch-procesmatige aspecten, gaan we hier tijdens de cursus verder op in. Daarnaast is er ook ruimte om met andere VvE-eigenaars in gesprek te gaan én kun je jouw vragen stellen aan onze experts. Klik hier om meer te lezen over de cursussen en om je aan te melden.

085 237 74 44 Bel voor advies