Terugkomdag in Oss

In het kort

Tijdens de Terugkomdag willen we vooral met elkaar aan de slag gaan. Natuurlijk voorzien we je ook kort van relevante actualiteiten, maar het is vooral belangrijk dat we met elkaar de handen uit de mouwen steken tijdens deze dag. Ook vinden we het belangrijk dat jullie aan het woord komen. Het mooie van het VTCB is namelijk dat je niet iedere keer opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Van elkaars trajecten leren is daarom erg belangrijk. 

We gaan in groepen met elkaar aan de slag. We delen de aanwezigen in op basis van de stap waar zij op het moment van de cursusdag staan. Vervolgens gaat deze groep gezamenlijk aan de slag met een passende opdracht. 

Na het inhoudelijke programma is er ruim de tijd om met een bouwkundige, jurist, taxateur en iemand van de gemeente in gesprek te gaan. We moedigen het daarnaast ook vooral aan om met elkaar in gesprek te gaan en tips uit te willen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor oud VTCB-cursisten uit gemeente Oss.

Wanneer?

Op dit moment staat er nog geen nieuwe Terugkomdag ingepland voor gemeente Oss. Je kunt je wel inschrijven op de onderstaande wachtlijst. Je krijgt dan een bericht als er een nieuwe Terugkomdag ingepland staat.

Wachtlijst terugkomdag Oss

Let op: Je kunt je hier aanmelden voor de wachtlijst voor de toekomstige terugkomdag van gemeente Oss.

"*" geeft vereiste velden aan

Over jouw VvE

Adres*
Woonplaats*

Jouw contactgegevens

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
085 237 74 44 Bel voor advies