Voorlichtings­bijeenkomst Tilburg

In het kort

Kom naar onze voorlichtingsbijeenkomst over het verduurzamen van je appartement, georganiseerd door VTCB in samenwerking met jouw gemeente! Een VvE verduurzamen is complex, dat snappen we. We zetten daarom graag samen met jou de eerste stap richting verduurzaming. 

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dat je graag met ons door wilt naar de volgende fase. Deze volgende fase bestaat uit een cursus van 3 dagdelen. Tijdens deze cursusdagen bereiden tal van deskundigen je voor op de stappen die je zou kunnen nemen voor het verduurzamen van je VvE. Je krijgt handvatten op technisch en juridisch vlak én natuurlijk in het zoeken en vinden van draagvlak binnen jouw VvE.

Meer weten over de cursusdagen? Klik hier.

Voor wie is de bijeenkomst?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor VvE’s uit Gemeente Tilburg.

Wanneer is de volgende voorlichtingsbijeenkomst?

We hebben op dit moment geen nieuwe voorlichtingsbijeenkomst gepland staan. Je kunt je onderstaand aanmelden voor de wachtlijst. Je krijgt van ons dan een berichtje, wanneer we weer een nieuwe voorlichingsbijeenkomst gepland hebben. 

Wachtlijst voorlichtingsbijeenkomst

Let op: Je schrijft je nu in op de wachtlijst voor de voorlichtingsbijeenkomst van gemeente Tilburg

"*" geeft vereiste velden aan

Over jouw VvE

Adres*

Jouw contactgegevens

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorlichtingsbijeenkomst bijgewoond, maar hoe nu verder?

Goed dat je bij de voorlichtingsbijeenkomst bent geweest! We nodigen je uit om nu mee te doen aan de cursusdagen. Tijdens deze cursusdagen nemen we je verder mee in de wereld van het verduurzamen van je VvE. Waar we tijdens de bijeenkomst kort hebben gesproken over de juridische, bouwkundige en energetisch-procesmatige aspecten, gaan we hier tijdens de cursus verder op in. Daarnaast is er ook ruimte om met andere VvE-eigenaars in gesprek te gaan én kun je jouw vragen stellen aan onze experts. Klik hier om meer te lezen over de cursussen en om je aan te melden.
 

085 237 74 44 Bel voor advies