Logo Europese Unie

VvE Campagnebox

Het stappenplan dat ervoor zorgt dat je verduurzaming in de juiste volgorde doorloopt heet: ‘De VvE Campagnebox’. Want verduurzamen is aan de slag gaan. Maar zonder goede voorbereiding komen er vaak onvoorziene problemen.

Om te verduurzamen binnen een VvE moet er een besluit genomen worden. Om dat besluit tot stand te brengen moet je binnen de VvE draagvlak krijgen, de financiën uitzoeken en juridische kennis hebben. Daar is de Campagnebox voor.

Praktisch stappenplan
Met een praktisch stappenplan helpen wij je op weg. Stapsgewijs laten we zien wat er nodig is. In de campganebox vind je overzichten, checklists, reglementen en sjablonen. Deze handleiding gaat over techniek en geld, maar nog meer over mensen en samenwerken.

Gemeenten binnen het VTCB verspreiden de box kosteloos onder de deelnemers van de cursus. Je hoeft hiervoor géén actie te ondernemen. Heb je toch vragen, stuur een mail naar info@vtcb.nl.

Deze Campagnebox is gemaakt door de energieadviseurs van VvE Belang met financiële hulp van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties.

Heb je niet deelgenomen aan de cursus of woon je in een andere gemeente? De VvE Campagnebox is beschikbaar voor alle VvE’s in Nederland. dan zijn er wel kosten aan verbonden.

085 237 74 44 Bel voor advies