Logo Europese Unie

Voorlichtings­bijeenkomst in Oss

In het kort

Het traject van het VTCB start in de gemeente met een (digitale) kennismaking en voorlichting.

Voorlichting is belangrijk omdat we je kennis willen maken met de gemeentelijke plannen. Op die manier ben je voorbereid op hetgeen de komende tijd op je afkomt. Maar we laten je ook kennis maken met alle mogelijkheden van verduurzaming. Juridische actualiteiten zijn onmisbaar in het goed beheer van een VvE en VvE-beheerders komen ook aan het woord.

In deze voorlichtingsbijeenkomst leggen we uit hoe het traject er uitziet binnen het VTCB en wat je van jouw gemeente en het VTCB kunt verwachten.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dan je graag wil instappen in de volgende fase. Dat is een cursus van 3 dagdelen. Deskundigen gaan je dan voorbereiden op de stappen die je zou kunnen nemen, technisch en juridisch en natuurlijk in het zoeken en vinden van draagvlak binnen jouw VvE.

Vanwege Corona kan de voorlichting niet fysiek plaatsvinden, dus houden we de bijeenkomst digitaal. Hieronder kun je jezelf voor de voorlichting inschrijven. Aarzel niet en doe mee!

Voor wie?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor VvE’s uit Oss die een uitnodiging hebben ontvangen van VTCB. Geen uitnodiging ontvangen of ben je lid van een VvE buiten Oss? Klik dan hier

Voorlichtingsbijeenkomst 3 april

We nodigen je van harte uit om de online voorlichtingsbijeenkomst van 3 april aanstaande bij te wonen. We starten om 19.15 uur!

Programma:

  • Welkom en opening door Jacco Peter Hooiveld, Wethouder energietransitie gemeente Oss
  • Uitleg over het VTCB-project en wat je mag verwachten van het VTCB door Karlijn Overes, Projectleider energiebesparing gemeente Oss
  • Technische verduurzaming bij VvE's door Cor Veroude, Energiecoach gemeente Oss
  • Verduurzaming in VvE's voor beginners; de juridische kant door Merel Wesselingh, Jurist bij VvE Belang
  • Vragenronde in de chat en afsluiting

Aanmelden voorlichtingsbijeenkomst Oss

We verwelkomen je graag in onze online omgeving op maandag 3 april om 19:15 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Over jouw VvE

Adres*

Jouw contactgegevens

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
085 237 74 44 Bel voor advies