Voorlichtings­bijeenkomst in Oss

In het kort

Het traject van het VTCB start in de gemeente met een (digitale) kennismaking en voorlichting.

Voorlichting is belangrijk omdat we je kennis willen maken met de gemeentelijke plannen. Op die manier ben je voorbereid op hetgeen de komende tijd op je afkomt. Maar we laten je ook kennis maken met alle mogelijkheden van verduurzaming. Juridische actualiteiten zijn onmisbaar in het goed beheer van een VvE en VvE-beheerders komen ook aan het woord.

In deze voorlichtingsbijeenkomst leggen we uit hoe het traject er uitziet binnen het VTCB en wat je van jouw gemeente en het VTCB kunt verwachten.

We hopen dat je enthousiast wordt van deze voorlichting en dan je graag wil instappen in de volgende fase. Dat is een cursus van 3 dagdelen. Deskundigen gaan je dan voorbereiden op de stappen die je zou kunnen nemen, technisch en juridisch en natuurlijk in het zoeken en vinden van draagvlak binnen jouw VvE.

Vanwege Corona kan de voorlichting niet fysiek plaatsvinden, dus houden we de bijeenkomst digitaal. Hieronder kun je jezelf voor de voorlichting inschrijven. Aarzel niet en doe mee!

Voor wie?

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor VvE’s uit Oss die een uitnodiging hebben ontvangen van VTCB. Geen uitnodiging ontvangen of ben je lid van een VvE buiten Oss? Klik dan hier

Terugkijken voorlichtingsbijeenkomst 3 april

Afgelopen 3 april hebben we een online voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd voor VvE's in gemeente Oss. Ben je niet in de gelegenheid geweest om de bijeenkomst online bij te wonen óf zou je 'm gewoon nog even in alle rust terug willen kijken? Geen enkel probleem! Klik hier om de voorlichtingsbijeenkomst direct terug te kijken.

Voorlichtingsbijeenkomst bijgewoond, maar hoe nu verder?

Goed dat je bij de voorlichtingsbijeenkomst bent geweest! We nodigen je uit om nu mee te doen aan de cursusdagen. Tijdens deze cursusdagen nemen we je verder mee in de wereld van het verduurzamen van je VvE. Waar we tijdens de bijeenkomst kort hebben gesproken over de juridische, bouwkundige en energetisch-procesmatige aspecten, gaan we hier tijdens de cursus verder op in. Daarnaast is er ook ruimte om met andere VvE-eigenaars in gesprek te gaan én kun je jouw vragen stellen aan onze experts. Klik hier om meer te lezen over de cursussen en om je aan te melden.

085 237 74 44 Bel voor advies