Voorlichtingsbijeenkomsten, een terugkomdag en nieuwe cursusrondes; Dit staat op de VTCB planning!

Laatste nieuws · 19 juni 2024

Het VTCB biedt verschillende voorlichtingsbijeenkomsten, cursussen en terugkomdagen aan om te ondersteunen bij het verduurzamen van je VvE. Zo geven we je tijdens onze voorlichtingsbijeenkomsten een introductie tot verduurzaming, gaan we de verdieping in tijdens de cursus en wisselen we ervaringen uit tijdens de terugkomdag. Kortom; het VTCB is een proces waar we samen doorheen gaan!

[Tekst gaat verder onder de foto]

Het VTCB ondersteunt op verschillende manieren in de stappen naar verduurzaming van de VvE. Zo hebben we voorlichtingsbijeenkomsten en cursussen beschikbaar, overhandigen we de VvE Campagnebox en kom je misschien wel in aanmerking voor een oriëntatiescan van je gebouw. Ook hebben we de VTCB-helpdesk beschikbaar, waar je als inwoner van een VTCB partnergemeente al je juridische en bouwkundige vragen met betrekking tot verduurzaming kunt stellen. Als kers op de taart organiseren we ook nog terugkomdagen waar we samen aan de slag gaan én hebben we een regisseur/adviseur beschikbaar die je na dit alles weer een stapje verder in je proces helpt. 

We hebben de komende periode weer nieuwe VTCB-events op de planning staan. Ben jij er ook bij?

Voorlichtingsbijeenkomsten

Cursusdagen

Terugkomdagen (voor oud cursisten)

Doet jouw gemeente nog niet mee met het VTCB? 

Wil je graag stappen zetten in het verduurzamen van je VvE, maar doet jouw gemeente nog niet met ons mee? Neem contact op met jouw gemeente om aan te geven dat we dit traject hebben lopen. We krijgen steeds meer berichten van gemeenten dat er VvE-bestuurders en -eigenaars contact hebben opgenomen met hen hebben opgenomen omdat ze willen verduurzamen. Contact opnemen met jouw gemeente werkt dus echt!

085 237 74 44 Bel voor advies